top of page

Palvelut

Mitäkä palaveluita meillä on? Mie, Riikka, kuvvaan tunnelmallisia elläin- ja luontokuvia ja kirjoitan haikean hauskoja tekstejä maalta. Kaiken kauniin äärelle pysähtyminen saapi tekstit pulppuumaan sielun sopukoista ja tuopi kyynelleet silimäkulumiin. Niin ihannaa on elo täällä maalla. Jos sie tarvitset maaseutumyönteisiä tekstejä ja kauniita kuvia niin täältä sie niitä kuule saat laittamalla viestiä villavarmo@gmail.com. Riikka sieltä vastailee siulle.

Sitten muuta? Kiinnostaako elläinten pito? Mihinkä kaikkialle pittää ja mitä ilimottaa? Halluisit kanoja? Lampaksia? Vuohia? Lehmiä? Mehiläisiä? Elä sie kultanen hättäile, Riikka voipi saatella siun ensi askelleet tähän uskomattoman antoisaan maailmaan. Laitapa viestiä villavarmo@gmail.com ja kerro siun haaveista. Halluisitko sie alkaa ruokaomavaraistelijaksi? Ruokaomavaraisuus alkaa pienistä askelista sekin.

 

Halluisitko omavaraistelun polulle muttet tiiä mistä aloittaa? Miekkiin aloitin jostain. Nimittäin tyhjästä. Tällä hetkellä, kolome vuotta myöhemmin monimuotoinen karja on pihassa ja ruokaomavaraisuusaste nousoo joka vuosi pikku hiljaa. Onko siulla kettään tukihenkilöä assiin tiimoilta? Jos ei ole niin mie ossaisin sitä olla siulle. Sitä vartenhan myö täällä ollaan, jakamassa appuu ja iloa toisillemme.

 

Mitä myö kaikki tarvitaan? Riippumattomuutta ja omanlaista omavaraisuutta. Tämä poloku tarvii kanssakulkijan, allekirjottanu villavarmari tietää sen omasta kokemuksesta. Tuli nimittäin heitettyä elämä ympäri. Taakse jäi vakituinen palkkatyö ja omistusasunto. Matkaan lähti vain kaikista rakkaimmat ja tärkeimmät, oma perhe. Tällä porukalla alkoi matka kohti omanlaista  omavaraisuutta.

untitled-7809.jpg
untitled-6562.jpg

Instassa tilillä @villa_varmo pääset näkemään eläintilan menoa mutta jos kaipoot syväluotaavampaa tapaamista elläimiin kanssa  niin voit tilata myös oman liven.

Bonuksena rennonletkeetä savokarjalan murretta.

Varauksia voi kysellä villavarmo@gmail.com

Livet

bottom of page