top of page

Säästämisasijoita ja perinnerituaalilannotus

Updated: Jan 24, 2022

Yksiköllämme, toisin sannoin perreellämme on tavote. Tavote pois oravanpyörästä tai ainakin rakentoo semmonen pyörä mitä jaksaa polokii kyynistymättä ja voimanlähteenä toimisi muukin kuin kahvi. Pakosuunnitelman peruspilariksi on muodostuna lause: elä kuluta.

Elä osta mittää. Elä usko mainontaan. Nehä nimittäin jaksaa tyrkyttee siulle kaikenlaista, koska markkinatallouven mielestä sie tarvihet kaikenlaista. Tosiassiihan sie et tarvihe kaikenlaista. Harkihtevvoo ostamista kohe. Sinne olemma matkalla.


Ketterästi aasinsiltoo pitkin pääsemmekkii #suuntanaomavaraisuus plokiporukan kanssa kuukauven aiheeseen, joka ol siästäminen. Pennin venytys. Ostolakko. Kuluttaminen. Tai siis kuluttamattommuus.Säästöö se on sekkii, kun kohtsillaan pikkulinnut tulloo itikantorjuntajoukkoihin

ja hoitammaan radion virkoo.


Millä tiällä ittäisen Karjalan kuppeilla siästettää ja venytettää pennii on olla ostamatta. Entinen elämä osottaa, jotta mainonta on onnistuna ja kaapit tursuvaa tavaroo ja talo niitä tursuuvia kaappija. Pikku hiljoo olemmekin alkana kärsiä vaivasta ikävästä nimeltä tavaraähky. Parantumisprosessiin kuulluu tavaroihe kulettaminen poikkeen, tyrkyttäminen tutuille ja tuntemattomille ja viimesimpänä tehneet paperkasoloille polttopiätöksen.

Toinen kulujen kuritus on poistua asumistontilta mahollisimman vähän kohti kauppoo. Kerran viikkoon Haiäässin (luve: Hiace) sanoinkuvvaamattoman kaunis olemus parkkeerattaan paikallisen marketin etteen. Kerran viikkoon pyritään, se on toisille paljon ja toisille vähän käyvä hankereissulla. Itehä sitä elelis kuusenoksilla ja kananmunilla mutta jäläkikasvu ei vielä oo halunna heittäytyy niin luonnonlähheisiksi, joten kaupasta jouvumme tällä hetkellä hakemmaan täyvennystä. Markettimaailmassa suosimme punalaputettuja tuotteita, kuitennii nii, jotta mahollisimman vähänvikkuutettuja (lue: prosessoitu tuote).


Valopilkkuna siästämiselloo kohen kasvatamme ruokoo mahollisuuksien mukkaan ihe ja enenevissä määrin koko ajan. Kiitos siitä. Mutta se kaupassa käymättömmyys on joka kerta ilon aihe. Täytyy aina ihan röyhistee rintoo ja isännyyelle kehasta, jotta enpäs käynä kaupassa tännäänKÄÄN! Suuret on siästäjän ilot.Siellä siintää ruokaomavaraistelijan aarreaitta. Maakellari.


Kotivara on säästöasijoissa tärkii. Kerralla kun osteloo kaapit niin täyteen kuiva-aineita, jottei sieltä lopulta löyvä yhtään mittään niin ei tule niitä heräteostoreissuja kauppaan. Kaappeja kaivelemalla saattaahhii sitten löytee vuosikertarusinoita, joita voipi pahantillaisuuven tullen käyttee torjunta-asseina. Löytö on myös vuosikertavuosikerta sinihomejuusto jääkuapin perukoilta, joka alkaa varsin lähennellä biologista asetta. Omanlaistaan omavaraistelua sekkiin.


Sähkössä pyrittään säästämmään ja se onnistuu, kun talo lämpivvää puulla. Näin ollen sähkölasku harvemmin suap haukkommaan henkii. Vaikka kyllä se toisinnaan kehtuuttaa jatkuva lämmitysrumba. Lämmitysrumbassa on mukana myös leivinuuni ja se on selvää säästöä takkuulla, kun tekköö ruokia leivinuunissa. Usseempia, isoja satseja, vähintään armeijalle tahi partiolle kerralla ja siitä sitten pakkasseen punalapputuotteihen vierreen. Välillä tosin pakastimen uumenista saattaa löytyy kypsään ikkään piässy lanttulaatikko tahi jiähilepussi, jonka alkuperänen tuote on kysymysmerkki.

Jotennii jos tätä lyhkäsempään muotoon hakkoo, niin oisi se varmaan yksinkertasesti: Harkihe ennenku hankit. Nuku yön yli tai kahen. Jos se ajatus vielä kolkuttelloo, niin sit sie saatat oikeesti tarvita kysseisen assiin. Tärkeimpänä kuitennii, immeinen tulloo loppujen lopuksi hyvin vähällä toimmeen.


Harkihen kuluta.

Korjoo ja kierrätä.

Punalapputuote kaupasta kottiin kannata.

Jos on mahollista, ihe kasvata.


Lisäksi. Varaisteluhommat etenöö. On vähän semmonen lähtöviivoilla olo. Vielä ei kehtois laittoo ja kuutaki piti kahtoo kylyvääkö alaspäin kasvavvii vai ylöspäin kasvavvii.

Sitten piti pyörrii ympyrree ja lopottaa paskoo suusta, tulloo samalla perinnelannotus ja siunattuu kylyvökset. Täytyyki tässä perehtyä kalenterriin ja kahtoo mitäkä kasvatusrojektia tiällä laitettaan alullens.

Rituaalia ei sovi unohtuu näissä kasvatushommiloissa, koska niissä on perree.


Ja altapa löyttyy linkit muihe plokiloihe.


Vyöhyke 1


Vyöhyke 2


Vyöhyke 3


Vyöhyke 4


Vyöhyke 5


Vyöhyke 7Recent Posts

See All

Comments


bottom of page